Aktuality

aktuality

Statistický geoportál ČSÚ obdržel cenu IT projekt roku

Jakub | 4.4.2024 | Všechny zprávy

????Statistický geoportál získal nejvyšší ocenění v soutěži IT projekt roku 2023, kterou pořádá Česká asociace manažerů informačních technologií (CACIO)????

Český statistický úřad, v červnu minulého roku uvedl do provozu Statistický geoportál (geodata.statistika.cz), který uživatelům nabízí zbrusu nový způsob vizualizace statistických výstupů prostřednictvím mapových aplikací a služeb. Obsah geoportálu je kompletně k dispozici v české i anglické verzi.

Přečíst něco víc o samotném geoportálu můžete na stránkách https://blog.arcdata.cz/clanky/statisticky-geoportal---prostor-pro-statisticka-data

Foro: cacio.cz

---

???? The Statistical Geoportal has been awarded the highest recognition in the IT Project of the Year 2023 competition organized by the Czech Association of Information Technology Managers (CACIO) ????

The Czech Statistical Office launched the Statistical Geoportal (geodata.statistika.cz) in June of last year, offering users a brand-new way to visualize statistical outputs through mapping applications and services. The content of the Geoportal is fully available in both Czech and English versions.

To learn more about the Geoportal itself, visit https://blog.arcdata.cz/clanky/statisticky-geoportal---prostor-pro-statisticka-data

Photo: cacio.cz


« zpět