Aktuality

aktuality

25. kartografická konference v Plzni

Jakub | 23.6.2023 | Všechny zprávy

Katedra geomatiky Fakulty aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni a Kartografická společnost České republiky připravují 25. kartografickou konferenci, která se bude konat v západočeské metropoli od 5. do 7. září 2023. Po deseti letech se opět setkají nejlepší čeští kartografové a příznivci map, kteří budou mít možnost navštívit řadu akcí v prostorách fakulty, laboratořích katedry a na celém areálu kampusu ZČU na Borských polích.

První den konference, tedy úterý 5. září 2023, bude probíhat populární závod v orientačním běhu, členská schůze ČKS a předkonferenčními workshopy, které se budou týkat aktuálních témat v oblasti kartografie. Ve středu 6. září 2023 začne konference slavnostním zahájením a odbornými přednáškami, které budou zaměřené na témata jako jsou velkoměřítková kartografie, 3D kartografie, vizualizace družicových dat, moderní trendy kartografie, historie kartografie nebo aplikovaná kartografie. První den konference bude zakončen společenským večerem. Ve čtvrtek 7. září 2023 budou pokračovat odborné přednášky. Konference skončí ve čtvrtek 7. září 2023 v odpoledních hodinách.

Registrace na konferenci je otevřena na webových stránkách konference http://25kk.zcu.cz/. Na webových stránkách konference najdete také další informace týkající se témat konference, organizačních náležitostí, vložného a termínů pro registraci. V případě dotazů lze kontaktovat organizační výbor na geokonf@kgm.zcu.cz.

Těšíme se na setkání na 25. kartografické konferenci v Plzni, která se bude konat od 5. do 7. září 2023.

 

 

 


« zpět