Aktuality

aktuality

Seminář: Analýza dat napříč platformou ArcGIS

| 12.7.2018 | Všechny zprávy

 

6. listopadu 2018, tedy den před konferencí GIS Esri v ČR, proběhne v Kongesovém centru Praha předkonferenční seminář na téma Analýza dat napříč platformou ArcGIS. Seminář je určen pro všechny uživatele ArcGIS Desktop, kteří se zajímají o aktuální vývoj možností GIS analýzy. Cílem semináře je podat přehled analytických možností jednotlivých komponent platformy ArcGIS. Hlavní důraz bude kladen zejména na nové nástroje v prostředí webového GIS. Nebude však opominut ani vývoj analytických metod a nástrojů v desktopové části ArcGIS a možnosti sdílení geoprocessingových nástrojů prostřednictvím webových služeb.
Seminář je součástí konference, na kterou se můžete přihlásit prostřednictvím online formuláře.

6. listopadu 2018, tedy den před konferencí GIS Esri v ČR, proběhne v Kongesovém centru Praha předkonferenční seminář na téma Analýza dat napříč platformou ArcGIS.

Seminář je určen pro všechny uživatele ArcGIS Desktop, kteří se zajímají o aktuální vývoj možností GIS analýzy. Cílem semináře je podat přehled analytických možností jednotlivých komponent platformy ArcGIS. Hlavní důraz bude kladen zejména na nové nástroje v prostředí webového GIS. Nebude však opominut ani vývoj analytických metod a nástrojů v desktopové části ArcGIS a možnosti sdílení geoprocessingových nástrojů prostřednictvím webových služeb.

Seminář je součástí konference, na kterou se můžete přihlásit prostřednictvím online formuláře.

 


Přidat komentář

Jméno:

Komentář:

« zpět