Aktuality

aktuality

Kóduj pro Česko

| 9.5.2018 | Všechny zprávy

 

Fond Otakara Motejla pořádá ve dnech 25. - 27. května 2018 (Attacama software, Praha - Invalidovna) pátý ročník opendatového hackathonu Kóduj pro Česko. Cílem akce je vývoj a úprava nástrojů a scriptů, které mají konkrétním městům a obcím pomoci s přípravou dat na jejich otevření a publikaci, případně s využíváním otevřených technologií obecně.
Vítáni jsou všichni vývojáři a vývojářky, kteří chtějí ukázat své schopnosti, vyvinout nové nástroje, či upravit ty stávající a pomoct městům a obcím s otevíráním dat, datoví analytici a analytičky, kteří dokáží najít nové pohledy na data, najít chyby v jejich organizaci a přemýšlet o jejich skladování a otevírání nebo grafici a grafičky, kteří mají zájem vy/přetvořit nástroje a dát jim user-friendly kabát anebo vizualizovat data, tak, aby byly pro uživatele zajímavé.
Pro více informací navštivte webové stránky hackathonu.

Fond Otakara Motejla pořádá ve dnech 25. - 27. května 2018 (Attacama software, Praha - Invalidovna) pátý ročník opendatového hackathonu Kóduj pro Česko.

Cílem akce je vývoj a úprava nástrojů a scriptů, které mají konkrétním městům a obcím pomoci s přípravou dat na jejich otevření a publikaci, případně s využíváním otevřených technologií obecně.

Vítáni jsou všichni vývojáři a vývojářky, kteří chtějí ukázat své schopnosti, vyvinout nové nástroje, či upravit ty stávající a pomoct městům a obcím s otevíráním dat; datoví analytici a analytičky, kteří dokáží najít nové pohledy na data, najít chyby v jejich organizaci a přemýšlet o jejich skladování a otevírání nebo grafici a grafičky, kteří mají zájem vy/přetvořit nástroje a dát jim user-friendly kabát anebo vizualizovat data, tak, aby byly pro uživatele zajímavé.

Pro více informací navštivte webové stránky hackathonu.

 


Přidat komentář

Jméno:

Komentář:

« zpět