Aktuality

aktuality

Vyhlášení vítězů mezinárodní soutězě ESNC 2015 v rámci semináře "Gate2Space 2015"

| 12.11.2015 | Všechny zprávy

 

Dne 1.12.2015 pořádá Ministerstvo dopravy ČR ve spolupráci s organizací Výzkumný a zkušební letecký ústav, a.s. (VZLÚ) oficiální vyhlášení regionálního (českého) kola mezinárodní soutěže European Satellite Navigation Competition (ESNC) pro rok 2015. Akce se bude konat od 10h v budově Technologického centra AVČR v zasedacím sále v rámci celodenního semináře Gate2Space 2015: Zapojení českých subjektů do kosmických aktivit.
Dalšími tématy semináře budou např. informace o aktivitách ESA Technology Transfer Broker v ČR, evropském programu Horizont2020, ESA BIC v ČR aj. Program semináře naleznete zde, pozvánku na vyhlášení soutěže ESNC pak zde.
Máte-li zájem zúčastnit se semináře, prosíme o Vaši registraci na http://geform.tc.cz/gate2space. Počet míst je omezený. Seminář bude probíhat v českém jazyce.

Dne 1.12.2015 pořádá Ministerstvo dopravy ČR ve spolupráci s organizací Výzkumný a zkušební letecký ústav, a.s. (VZLÚ) oficiální vyhlášení regionálního (českého) kola mezinárodní soutěže European Satellite Navigation Competition (ESNC) pro rok 2015.

Akce se bude konat od 10h v budově Technologického centra AVČR v zasedacím sále v rámci celodenního semináře Gate2Space 2015: Zapojení českých subjektů do kosmických aktivit.

Dalšími tématy semináře budou např. informace o aktivitách ESA Technology Transfer Broker v ČR, evropském programu Horizont2020, ESA BIC v ČR aj.

Prohlédněte si program semináře a pozvánku na vyhlášení soutěže ESNC.
Máte-li zájem zúčastnit se semináře, prosíme o Vaši registraci na http://geform.tc.cz/gate2space. Počet míst je omezený. Seminář bude probíhat v českém jazyce.

Zdroj: Český kosmický portál

 


Přidat komentář

Jméno:

Komentář:

« zpět