Aktuality

aktuality

Apps4Europe 2014

| 2.12.2014 | Všechny zprávy

Zveme všechny vývojáře aplikací nad otevřenými daty k účasti v Apps for Europe Competition o nejlepší aplikace nad otevřenými daty. Soutěž je otevřená jak malým a středním firmám, tak i nezávislým vývojářům. Podmínkou účasti je existující aplikace, minimálně ve fázi funkčního prototypu, která využívá otevřená data.

Cenou pro nejlepší aplikaci bude:

  • 5 000,- EUR;

  • uhrazení účasti jedné osoby na setkání s potenciálními investory v Manchesteru 26. - 27. 2. 2015 na International Business Lounge v rámci konference Future Everything;

  • možnost prezentovat své řešení v Bruselu před zástupci Evropské komise.

V případě zájmu zúčastnit se mezinárodní soutěže můžete vložit svoji přihlášku online.

Přihlásit se je možné do 31. 12. 2014 do 12:00.

Apps4Europe (Apps for Europe - Turning Data into Business) je evropský projekt financovaný v rámci programu CIP-ICT-PSP-2012-6 (evidenční číslo 325090), jehož cílem je podpořit dobré nápady v oblasti tvorby nových aplikací nad otevřenými daty.

Projekt si klade za cíl propojit stávající vývojáře (malé podniky a nezávislé vývojáře - freelance) s potenciálními investory a napomoci tak dobrým nápadům uplatnit se na trhu. Toto probíhá prostřednictvím několika instrumentů, jednak tzv. byznys salónků (business lounge), kde se budou setkávat vývojáři s investory a dále prostřednictvím soutěží vývojářů nad otevřenými daty.


Přidat komentář

Jméno:

Komentář:

« zpět