Aktuality

aktuality

Info den k DIGITAL EARTH

Jakub | 26.4.2024 | Všechny zprávy

Přidejte se k nám na informační den k DIGITAL EARTH!

Česká asociace pro geoinformace Vás srdečně zve na tento bezplatný seminář, který se koná 13. 5. 2024 v prostorách Karolina v Praze. Společně s Copernicus Academy CZ, Přírodovědeckou fakultou Univerzity Karlovy a Ministerstvem dopravy budeme prozkoumávat tvorbu digitálního dvojčete Země, jednu z nejvýznamnějších výzev ve vědě, výzkumu a aplikacích.

Geoinformační disciplíny hrají klíčovou roli v této iniciativě, a naším cílem je přiblížit vám současný stav, budoucí plány a vědeckou relevanci Digital Earth. Seznámíte se s dosaženým pokrokem a mezinárodními souvislostmi této problematiky. Speciálními hosty budou Katrin Hintze z ESA a Jakub Dabrowski z Evropské komise, kteří představí klíčové evropské iniciativy Digital Twin Element (DTE) a Destination Earth.

Na závěr se můžeme těšit na představení připravovaných podpůrných programů a společnou diskusi o zapojení českých institucí do projektů Digital Earth.

Registrace a více informací o programu naleznete zde: https://copernicus-academy.cz/akce/info-den-k-digital-earth/ ?????????????


« zpět