Aktuality

aktuality

Ochrana veřejného zdraví a GIS - pozvánka na seminář

| 29.8.2018 | Všechny zprávy

 

V pondělí 10. září se v Liberci koná seminář Ochrana veřejného zdraví a GIS, pořádaný Technickou univerzitou v Liberci a Krajskou hygienickou stanicí Libereckého kraje, pod záštitou Mgr. Evy Gottvaldové, hlavní hygieničky ČR. Přihlásit se můžete prostřednictvím webového formuláře do 31. srpna. Na stránkách je rovněž k dispozici program akce. Cílem semináře je pokusit se odpovědět na následující otázky:
Mohou metody a prostředky GIS zefektivnit sběr a vyhodnocení dat v oblasti veřejného zdraví a zdravotnictví?
Mohou data těchto oborů vizualizovaná v mapách představovat zdroj nových informací využitelných pro další řízení zdravotních rizik?
Lze využít GIS v rámci strategického a zdravotně-politického plánování?

V pondělí 10. září se v Liberci koná seminář Ochrana veřejného zdraví a GIS, pořádaný Technickou univerzitou v Liberci a Krajskou hygienickou stanicí Libereckého kraje, pod záštitou Mgr. Evy Gottvaldové, hlavní hygieničky ČR. Přihlásit se můžete prostřednictvím webového formuláře do 31. srpna. Na stránkách je rovněž k dispozici program akce.

Cílem semináře je pokusit se odpovědět na následující otázky:

  • Mohou metody a prostředky GIS zefektivnit sběr a vyhodnocení dat v oblasti veřejného zdraví a zdravotnictví?
  • Mohou data těchto oborů vizualizovaná v mapách představovat zdroj nových informací využitelných pro další řízení zdravotních rizik?
  • Lze využít GIS v rámci strategického a zdravotně-politického plánování?

 


Přidat komentář

Jméno:

Komentář:

« zpět