Aktuality

aktuality

Dotazník pro poskytovatele dat o finančních modelech datového fondu klíčových prostorových informací

| 21.4.2016 | Všechny zprávy

 

Tento dotazník byl vytvořen v rámci projektu Technologické agentury České republiky „Vypracování analytického návrhu modelu financování datového fondu klíčových prostorových informací“ řešeného pro Ministerstvo vnitra České republiky v návaznosti na Akční plán GeoInfoStrategie, jež byl schválen usnesením vlády ČR ze dne 8. července 2015 č. 539. První část dotazníku, nazvaná „Nalezení prostorové informace“, slouží pro porovnání s dotazníkem Evropské komise.
Následující odpovědi, prosím, vyplňte z pohledu Vaší organizace. V případě otázek neváhejte kontaktovat odborného řešitele RNDr. Karla Charváta (charvat@ccss.cz) z Českého centra pro vědu a společnost. Za celý řešitelský tým Vám předem děkujeme za Vaši ochotu a čas strávený s tímto dotazníkem.

Dotazník pro poskytovatele dat o finančních modelech datového fondu klíčových prostorových informací byl vytvořen v rámci projektu Technologické agentury České republiky „Vypracování analytického návrhu modelu financování datového fondu klíčových prostorových informací“ řešeného pro Ministerstvo vnitra České republiky v návaznosti na Akční plán GeoInfoStrategie, jež byl schválen usnesením vlády ČR ze dne 8. července 2015 č. 539. První část dotazníku, nazvaná „Nalezení prostorové informace“, slouží pro porovnání s dotazníkem Evropské komise.

Následující odpovědi, prosím, vyplňte z pohledu Vaší organizace. V případě otázek neváhejte kontaktovat odborného řešitele RNDr. Karla Charváta (charvat@ccss.cz) z Českého centra pro vědu a společnost.

Za celý řešitelský tým Vám předem děkujeme za Vaši ochotu a čas strávený s tímto dotazníkem.

 


Přidat komentář

Jméno:

Komentář:

« zpět